З найбільш суворої тюрми Ізраїлю втекли ісламські терористи: Ув'язнені довічно викопали тунель з туалетної кімнати

З найбільш суворої ізраїльської в'язниці Гільбоа втекли шестеро довічно ув'язнених. Вони вирили підкоп в одній з туалетних кабінок і використали труби каналізації як готовий тунель, повідомляють Патріоти України з посиланням на видання Ynet.

Один з втікачів – терорист Захарія Збейді, який очолював угруповання "Бригади мучеників Аль-Акси" і здійснив кілька терактів проти ізраїльтян. П'ятеро інших – бойовики палестинського Ісламського джихаду.

Колишній чиновник тюремної служби заявив, серед можливих причин інциденту – той факт, що офіцери і охоронці бояться ув'язнених, тому не завжди дотримуються інструкцій.

Вихід з тунелю за межами в'язниці. Фото: Atef Safadi
В'язниця Гільбоа в Ізраїлі вважається такою, що найбільше охороняється. Цілодобово за територією ведеться спостереження через 72 камери. 2014 року тут вже була спроба втекти подібним чином.Тоді після обшуків втечі вдалося запобігти.

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...