З нетерпінням чекають "у гості": Які країни запросили Путіна в 2024-му році

Президент РФ Володимир Путін може здійснити 2024 року кілька закордонних візитів, отримавши запрошення від цілого десятка країн, більшість із яких – колишні сателіти Радянського Союзу. Про це повідомляють російські пропагандисти із ТАСС з посиланням на пресслужбу Кремля, передають Патріоти України.

Серед великих країн, які надіслали запрошення російському авторитарному лідерові – Бразилія, де 2024 року відбудеться саміт «Великої двадцятки» та Туреччина, президент якої Реджеп Таїп Ердоган позиціонує себе як переговорника, відкритого і до Москви, і до Києва.

У переліку інших країн – Бурунді, В'єтнам, Ірак, Іран, КНДР, Куба, Монголія, Таїланд та Екваторіальна Гвінея. З більшістю перелічених держав Російська Федерація продовжує «дружити» як спадкоємиця СРСР.

Російські пропагандисти додали, що президента РФ традиційно чекають і в державах пострадянського простору, зокрема в Білорусі, Таджикистані та Узбекистані, а також самопроголошених державах на окупованій грузинській території – Абхазії та Південній Осетії.

Як відомо, у багатьох країнах світу президенту держави-агресорки загрожує арешт за ордером Міжнародного кримінального суду у справі про викрадення українських дітей, яких незаконно депортували до Росії.

У глибокому тилу Росії згоріли три гелікоптери, котрі ворог використовував у війні проти України – ГУР (відео)

субота, 27 липень 2024, 17:23

В результаті диверсійних заходів на території Росії було уражено три ворожі вертольоти, передають Патріоти України з посиланням на "Українську правду". Зазначається, що 24 липня 2024 року на аеродромі "Кряж" у місті Самара згорів військовий багатоціль...

Україна вдарила по аеродрому стратегічної авіації в російському Запаляр'ї, звідки ворог відправляє літаки для ракетних ударів по наших мирних містах. Результат приголомшливий для росіян

субота, 27 липень 2024, 16:30

У суботу 27 липня дрони української розвідки уразили ворожий дальній стратегічний бомбардувальник -ракетоносій ТУ-22М3 на аеродромі "Оленья" в Росії. Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на своє джерело в ГУР МОУ, передають Патріоти Укр...