​З Новим роком, або Яка різниця? Зеленський привітав Китай з національним святом світлиною Непалу

Служба Мендель двічі "підірвалась" в одному привітанні стратегічного партнера України. - Професіоналізм на другому році роботи команди зашкалює

Мало того, що Банкова не спромоглася написати привітання до КНР українською без помилок, так ОПУ ще не розібралось зі світлинами ,котрими можна вітати стратегічного партнера України, зазначають Патріоти України.

Так вийшло, що президент Зеленський привітав народ Китаю з Новим роком за східним календарем, опублікувавши при цьому фото Непалу.

У своєму пості уTwitterглава держави висловив сподівання на подальший розвиток українсько-китайських відносин, прикріпивши знімок стародавнього храму, зроблений на площі Дурбар у Катманду.

«Від усіх українців і від себе особисто вітаю лідера Китаю високоповажного Сі Цзіньпіна і дружній народ Китаю зі Святом весни. У 10-ту річницю стратегічного партнерства України і Китаю підтверджую налаштованість на подальшу взаємовигідну співпрацю», — написав Зеленський у заблокованій у КНР соцмережі.

Китайський Новий рік вважається головним і найтривалішим святом в країнах Східної Азії і традиційно приурочений до зимового молодика, між 21 січня і 21 лютого.

Що не посилить держбюджет та волонтери: Данія закупить для України зброю у українських виробників

неділя, 28 квітень 2024, 8:15

В умовах, коли європейське ВПК лише поновлює свою міць часів Холодної війни і європейці закуповують зброю для ЗСУ по всьому світові, спрямовані таким чином кошти можуть дати мільярдні поставки. Зазначається, що документ фіксує намір посилити пряму фіна...