З офіційним візитом: Зеленський із дружиною збираються в Катар

Президент України Володимир Зеленський разом із першою леді 5 квітня відвідають з офіційним візитом Катар, передають Патріоти України.

Як повідомляє пресслужба ОП, гарант проведе переговори з Еміром Катару Тамімом бін Хамадом Аль Тані та прем'єр-міністром, міністром внутрішніх справ Халідом бін Халіфою Аль Тані.

Зазначається, що на зустрічі будуть обговорювати співпрацю в політичній, торговельно-економічній, інвестиційній, аграрній, енергетичній та військово-технічній сферах, а також взаємодію в рамках міжнародних організацій.

За результатами переговорів планується підписання низки двосторонніх документів. Зі свого боку Олена Зеленська проведе зустрічі з головою катарського фонду освіти, науки та суспільного розвитку Qatar Foundation Мозою бінт Нассер, головою катарської державної інституції Qatar Museums Меяссою бінт Хамад Аль Тані, а також із дружиною Еміра Катару Джавагір бінт Хамад бін Сухейм Аль Тані.

Якщо не буде політичної заборони: Експерт розвповів, які цілі в Росії можна знищити ракетами ATACMS

четвер, 25 квітень 2024, 6:50

Військовий експерт Defense Express Іван Киричевський прокоментував ухвалення Сенатом США законопроєкту про допомогу Україні. За його словами, якщо пакет допомоги передбачатиме поставки Україні ракет ATACMS - їх можна буде використати для знищення пуско...

Заява спікера парламенту Вірменії щодо України викликала істерику в Москві

четвер, 25 квітень 2024, 5:58

Спікер парламенту Вірменії Ален Симонян заявив про "рішучу підтримку Єреваном територіальної цілісності України, Молдови, Грузії, Кіпру та всіх країн". У Росії стверджують, що він "перейшов усі червоні лінії", повідомляють Verelq та APA. . Виступаючи ...