"З опитуванням Зеленського вийде така ж історія, як і з лозунгами "Весна прийде - саджати будемо", - Казанський

"Для чого потрібне анонсоване опитування в день місцевих виборів, зрозуміло вже з першого питання про доцільність довічного ув'язнення за корупцію", - пише у своєму блозі Денис Казанський, передають Патріоти України, і продовжує:

"За допомогою такого популізму правляча команда розраховує отримати на виборах більше голосів. У переговорників є так зване "правило трьох так" - його суть в тому, що ви спочатку послідовно задаєте такі питання, з якими ваш візаві точно погоджується, і після цього йому буде легше дати позитивні відповіді на інші питання, більш принципові для вас.

«Схоже, це опитування - щось з цієї області. Само по собі воно проводиться у такий формі, яка ні до чого не зобов'язує. Однак, окремих громадян це може схилити до голосування на користь тієї партії, яка задає такі правильні з точки зору обивателя питання.

Звісно ж, жодних правових наслідків таке опитування мати не буде. Ніяких підстав довіряти його результатам також немає, оскільки не зрозуміло взагалі, хто і за чий рахунок буде його проводити. В бюджеті коштів на це не закладено. Отже, здійснювати процес будуть якісь незрозумілі люди за невідомо чиї гроші. У підсумку, вийде така ж історія, як і з лозунгами "Прийде весна - саджати будемо". Начебто всі зрозуміли, що мається на увазі, але ж ніхто не уточнював, що саме треба саджати. Так і тут - опитування є, результати враховані, але ж це просто робили якісь волонтери, от з них і питайте, як там і що".

Окупанти прорвалися в Красногорівку, але ЗСУ заблокували штурмові групи - речник ОСУВ "Хортиця"

середа, 8 травень 2024, 23:17

Збройні сили України заблокували штурмові групи російської армії, які прорвалися у місто Красногорівка Донецької області. Про це розповів речник оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця» Назар Волошин в ефірі Армія TV, передають Патріоти Ук...

"Ще не пізно...": Адмірал НАТО прокоментував просування росіян на фронті

середа, 8 травень 2024, 23:08

Попри просування російських сил на полі бою Україна все ще може виграти війну. Про це заявив голова Військового комітету НАТО адмірал Роб Бауер в інтерв'ю бельгійському мовнику VRT, передають Патріоти України. Бауера вважає, що для України «ще не пізно...