З "партії мерів" до "партії за "Майбах": Філатов прокоментував втечу міського голови Черкас до Коломойського

Борис Філатов заявив, що його соратникам по партії Бондаренко "казав одне, а з місць приходили інші сигнали".

Борис Філатов, мер Дніпра і лідер партії Пропозиція, відреагував на віддалення від його політсили мера Черкас Анатолія Бондаренка, який йде на вибори з партією "За майбутнє". При цьому ще на початку літа Бондаренко був присутній на партійній конференції Пропозиції - «партії мерів», одним з лідерів якої є Борис Філатов. Такий крок мера Черкас Філатов прокоментував в інтерв'ю, передають Патріоти України.

«Треба чітко сказати — Толя тоді думав [який політичний крок зробити], — нагадав мер Дніпра. — Ми були дружні, і він навіть приїхав до нас на з'їзд, але тоді він виступав як гість, він не був ані членом політради, ані членом партії, він думав до нас вступати».

Філатов заявив, що його соратникам по партії Бондаренко «казав одне, а з місць приходили інші сигнали». «Я не знаю, що йому запропонували — гроші, телеефіри. Наші черкаські колеги кажуть, що йому запропонували в майбутніх можливих дострокових виборах якісь місця у парламенті, якусь квоту. Але це його рішення», — констатував мер Дніпра.

Він також висловив свою думку щодо партії "За майбутнє", яку пов’язують з Ігорем Коломойським. «Дуже багато хто не розуміє, що в епоху імперативного мандата, коли ти йдеш здаватися у партію олігарха, ти маєш розуміти, що він тебе складе як цукерковий папірець і покладе у внутрішню кишеню. Може настати такий час, коли наші американські партнери Ігорю Валерійовичу можуть висунути якісь серйозніші звинувачення, а в обмін він викличе всіх своїх людей на імперативний мандат і скаже підняти прапори і йти під посольство, вимагати скасування політичних репресій», — припустив Філатов.

Тому він назвав «фатальною помилкою» для тих, хто хоче відстоювати права місцевого самоврядування, «записуватися до цієї партії, яка чітко асоціюється з бородатим олігархом».

Джерело: НВ

Передача винищувачів все ближче? Українські військові проходять підготовку до польотів на F-16 у Франції

четвер, 25 квітень 2024, 14:57

Українські пілоти проходять навчання на винищувачах F-16 на південному заході Франції. Проте країна наразі не планує надавати Україні літаки. Про це повідомляє BFM TV, передають Патріоти України. Зазначається, що Франція наразі не планує надавати Украї...

Довелося викликати підсилення: Українські прикордонники вступили в бій з російською ДРГ на Сумщині

четвер, 25 квітень 2024, 14:45

Українські прикордонники зіткнулися у бою з російською диверсійно-розвідувальною групою на Сумщині. Прикордонники виявили ворожу засідку з понад десятком диверсантів на одному з напрямків. Про це повідомили у Держприкордонслужбі. Під час стрілецького б...