"З-під землі дістанемо кожного зрадника": Затримали мешканця Ізюма, який допомагав окупантам захопити місто (фото)

Українські силовики затримали колишнього працівника Ізюмського лісгоспу Євгена Брюханова. Він допомагав російським окупантам захопити місто. Про це повідомив представник Ізюмської міськради Максим Стрельник у Facebook увечері у вівторок, 5 квітня, передають Патріоти України.

За його словами, зараз Брюханов дає свідчення правоохоронним органам про свій злочин та інших співучасників. "Ми, українці, ізюмчани ніколи не забудемо і не пробачимо нікого, хто причетний до військових злочинів проти нашої країни та нашого міста. Ми з-під землі дістанемо кожного ворога та зрадника України", – написав Стрельник.

За його словами, українські захисники передають "привіт" решті зрадників, які зараз перебувають в Ізюмі, та закликають їх добровільно здаватися.


Хоча вибори все одно нелегітимні: США визнають Путіна "президентом" РФ

понеділок, 6 травень 2024, 22:15

Сполучені Штати не будуть направляти представника на так звану «інавгурацію» російського диктатора Володимира Путіна, яка відбудеться 7 травня. Про це на брифінгу повідомив речник Державного департаменту США Метью Міллер, передають Патріоти України. Зо...

Сі Цзіньпін дав гучну обіцянку Макрону щодо війни в Україні

понеділок, 6 травень 2024, 22:01

Керівник Китаю взяв на себе зобов'язання утриматися від продажу Росії будь-якої зброї і буде суворо контролювати експорт товарів подвійного призначення. Про це заявив президент Франції Еммануель Макрон, повідомляють Патріоти України з посиланням на Le ...