"З полку лишилися живими 18 осіб": Дружина окупанта поскаржилася на великі втрати загарбників під Ізюмом (аудіо)

Дружина окупанта, який був "мобілізований" у терористичній "ЛНР", розповіла чоловіку про масові втрати загарбників під Ізюмом. За її словами, з полку в живих залишилося лише 18 людей, передають Патріоти України.

Перехоплену телефонну розмову окупанта із дружиною оприлюднило Головне управління розвідки Міністерства оборони України. У ній жінка зазначила, що спілкувалася з одним із тих, хто вижив із 204-го полку "ЛНР".

"Слухай, стояла, коли гроші отримувала, хлопець був із 204-го полку, з-під Ізюма. Каже, з усього полку в живих залишилося 18 людей. Він каже: "Нас хочуть на "ДНР", а ми сказали, туди не підемо... Ми просили підмоги, а нам "ДНР" сказав: "Ми вам не допомагатимемо. З яким ми обличчям, 18 людей, які залишилися живими, які були в оточенні, просили підмоги, маємо їм допомагати", – розповіла мешканка Луганщини.

За її словами, терористи "ЛНР" почали мобілізувати всіх поспіль, навіть 15-річних підлітків:"Тут забирають усіх пацанів, усіх! Навіть 15-річних учора забирали у військкомат. Поки батьки не підтверджували їхню особу, що їм 15 років, прикинь". Як відомо, кількість особового складу в полку може становити від 900 до кількох тисяч людей.

Чиновники путіна обурені "бездуховними" витівками України: БПЛА вночі атакували кілька регіонів РФ. На Смоленщині горять з НПЗ (відео)

середа, 24 квітень 2024, 9:14

Російська влада звинуватила Україну в атаці, зазначивши, що комплекси ППО працювали по повітряних цілях. Очевидці стверджують, що під час атаки пролунали щонайменше 4-5 вибухів. . Він звинуватив Україну в атаці, зазначивши, що комплекси ППО військ РФ ...

Втрати все відчутніші: Нафтопереробка в Росії впала до річного мінімуму - це результат атак дронів СБУ, - Bloomberg

середа, 24 квітень 2024, 8:50

Нафтопереробка на російських заводах у квітні 2024 року впала практично до річного мінімуму. НПЗ (нафтопереробні заводи) в РФ квітні видавали лише 5,23 млн продукції на добу, що є майже найнижчим рівнем з травня-2023. Ключовою причиною падіння стали ре...