"З Польщею ще треба домовлятися": На росТБ розмріялися про бомбардування Румунії (відео)

У Росії знову почали погрожувати ударами країнам Східної Європи. В ефірі одного з центральних державних телеканалів РФ відкрито прозвучав заклик "жахнути по Румунії", яка "почала борзіти", допомагаючи Україні протистояти російській агресії, передають Патріоти України.

З такої нагоди пропагандисти-людожери навіть вирішили зачекати з бомбуванням Польщі, оскільки мріють із нею "домовлятися". На заяву одного з "експертів" у студії топпропагандиста РФ Володимира Соловйова звернув увагу український журналіст Денис Казанський.

"В ефірі у Соловйова закликали бомбити Румунію. Ще одне підтвердження того, що прильоти "Шахедів" по румунській території були е випадкові", – зазначив він, опублікувавши фрагмент ефірУ ролику так званий експерт Дмитро Євстаф'єв, який називає себе "політологом-американістом", "фахівцем з військово-політичних питань національної безпеки Росії, військової та зовнішньої політики США та регіональних проблем нерозповсюдження ядерної зброї", під схвальні кивки присутніх запропонував завдати ударів по Румунії. Мовляв, через цю країну в Україну надходить військова допомога від західних партнерів. Отже, румунів, які "почали борзіти", на його думку, варто покарати.

Заради цього людожери в студії державного телеканалу РФ навіть згодні почекати з бомбардуваннями Польщі, адже розраховують, що Москва і Варшава вестимуть переговори – вочевидь, щодо "розділу України", яким уже кілька років марять у державі-агресорі.

"Бомбити треба. Але я б зараз Польщу не бомбив. Нам з ними ще домовлятися. А от по румунах – так, я б жахнув. Знаєте чому? Румуни явно почали борзіти. І ось у румунів я би – поки ось вони зараз Газу бомблять – акуратненько, не треба, як Газу, кілька військових баз жахнув. Через них йде потік військової допомоги, боєприпасів і всього", – видав так званий політолог та експерт з безпеки.

"215 років не воювали. Скучили? Захотілося? Зрозуміло, що країни, які мають балтійський берег, мають ракети, здатні дістати будь-яку точку в морі. Воно не таке вже й велике. Це ж не буде блокада. Кораблі НАТО не вишикуються там. Це просто будуть ракетні установки", – видав один із "експертів", погрожуючи використанням ядерної зброї проти Естонії та Швеції.


"Убивства опонентів, які мали полярних прихильників, призведуть до хаосу. Тому мені цікаво не те, хто виконавець убивства Фаріон, а хто смикав за ниточки", - Береза

субота, 27 липень 2024, 22:00

"Коли я писав блог по вбивству Фаріон, то зразу сказав, що ви будете здивовані вбивцею і мотивами", - пише у своєму блозі Борислав Береза, передають Патріоти України. "Зараз бачу сміхуйочки з приводу, що наступною жертвою мав бути Макс Бужанський. Про ...

Є шанси на перемогу? Підтримка Гарріс американцями з початку місяця зросла на 11 пунктів, - опитування WSJ

субота, 27 липень 2024, 21:46

Підтримка Гарріс серед зареєстрованих виборців різко зросла з 35% на початку місяця до 46%, що на 11 пунктів вище, ніж раніше, однак Трамп все ще попереду. Про це інформує The Wall Street Journal, передають Патріоти України. Згідно з новим опитуванням,...