З пов'язкою на вусі та під вигуки "Бій!": Трамп після замаху з'явився на з'їзді республіканців (відео)


Кандидат в президенти США Дональд Трамп, на якого нещодавно було скоєно замах, виступив 16 липня на з'їзді Республіканської партії у Мілуокі. Перший вихід політика на публічний захід після інциденту був сприйнятий прихильниками із захватом, передають Патріоти України з посиланням на ABC News та Reuters.

У Трампа була пов'язка на правому вусі, яке куля нападника торкнулася під час стрілянини 13 липня на мітингу в штаті Пенсильванія.

Прихильники кандидата в президенти від республіканців скандували "Бій! Бій! Бій"" ("Fight! Fight! Fight") та зустріли його бурхливими оплесками під час виступу на з'їзді, яке відбулося на форумі Fiserv.

Чотириденний з'їзд республіканців розпочався через кілька годин після того, як Трамп домігся великої судової перемоги, коли федеральний суддя відхилив одне з його кримінальних переслідувань. Національний з’їзд Республіканської партії США, як планувалося, збере понад 50 тисяч відвідувачів, включно з очікуваними 2400 делегатами від цієї політсили.

"Всьо сгарєло!": Російський чиновник, всупереч традиції, показав наслідки удару українського БПЛА по стратегічному заводу російського ВПК

вівторок, 16 липень 2024, 14:16

Т.в.о. глави Курської області РФ Олексій Смирнов опублікував фото з наслідками пожежі на заводі низьковольтної апаратури, який уночі атакував безпілотник, − дах будівлі зруйновано, усередині приміщень усе вигоріло. Пряма мова російського чиновника: "По...

Не бути Мар'яні міністром оборони: Нардепка Безугла потрапила до бази "Миротворця" за "умисну дискредитацію і деморалізацію ЗСУ"

вівторок, 16 липень 2024, 13:44

У базі сайту Миротворець зʼявився профайл народної депутатки, заступниці голови комітету Верховної Ради з питань нацбезпеки, оборони та розвідки Мар'яни Безуглої, передають Патріоти України. Як зазначається, нардепка свідомо дискредитувала органи держа...