"З Путіним я вже домовився": Лукашенко зібрався щеплювати українців і громадян ЄС "Супутником V" на кордоні Білорусі

Білоруський диктатор Лукашенко заявив, що хоче допомогти українцям та громадянам ЄС пройти вакцинацію "Супутником V". Оскільки до нього начебто зверталися мешканці цих держав із проханням допомогти. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на "Белта".

Лукашенко вже навіть провів відповідні обговорення з Путіним. Про це він розповів на зустрічі чиновників ради глав СНД. Лукашенко розповів, що проговорював питання допомоги зі щепленнями на попередній зустрічі із Путіним. Поведінку західних країн і їхнього ставлення до Білорусі Лукашенко назвав "непристойною". Натомість, за його словами, аби щепитися у Білорусь їде багато людей.

"Хоч їхні уряди поводяться непристойно щодо Білорусі, але ви бачите, який попит на "Супутник V" в західних державах. До нас дуже багато людей намагаються пробратися", – сказав Олександр Лукашенко.

Щоб здійснити план із "допомоги у вакцинації", Білорусь відкриє кілька переходів на кордоні і облаштує там відповідні намети. За потреби там прийматимуть людей з території Польщі, Литви та України.

"У нас вистачає на кордоні цих пунктів, щоб прийняти охочих людей... особливо з України. Там же наші люди живуть на одній мові розмовляємо", – заявив Лукашенко. За словами диктатора, питання із вакцинацією та можливим відкриттям пунктів щеплення на кордоні ще обговорюють.

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...