"З Рабіновичем у мене хороші стосунки ще з часів Майдану": Звільнений політв'язень зробив цікаву заяву

Микола Карпюк добре памʼятає ще перший візит Рабіновича до нього у російську тюрму в 2017 році.

Микола Карпюк. Фото: Дзеркало тижня.

Звільнений український політвʼязень Микола Карпюк розповів про особливі стосунки з депутатом Вадимом Рабіновичем і зустріч у "Лефортово" з Віктором Медведчуком. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на theБабель.

"Так, 30 числа він [Медведчук] був у мене. Не знаю, чому відвідував саме мене. Просто у мене є певні стосунки, може для вас це здасться дивним, бо Вадим Рабінович в опозиційній партії "За життя". Але у мене з ним гарні відносини з часів останнього Майдану. Він нам дуже сильно допомагав. Хоча він зараз і опозиційний політик, насправді він був такою майданною людиною, що мама не горюй. Якби ви знали все, що він зробив...", — зазначив він.

Більше того, стверджує Карпюк, він памʼятає візит Рабіновича ще в 2017 році. "Рабінович приїхав до мене ще 2 роки тому, у 2017 році, у Владимир. У вʼязницю. Йому дозволили зі мною зустрітися. Він мені відразу сказав: "Коля, я займаюся твоїм звільненням". Він обіцяв мені, що до кінця року або на початку 2018 року питання буде вирішено. Сказав, що Медведчук теж зайнятий цим питанням. Тому я був впевнений, що люди цим займаються", — підкреслив він.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...