"З Росією "стали рахуватися по-справжньому" тільки після вторгнення в Україну": Медведєв заявив про досягнення "успіху" СРСР

Після повномасштабного вторгнення в Україну з Росією "стали рахуватися по-справжньому", як з СРСР і навіть серйозніше в окремих аспектах. Шанси відстояти своє істотно підвищуються, "якщо врізати першим". Такими заявами відзначився заступник Голови Ради безпеки Російської Федерації і колишній президент країни Дмитро Медведєв в особистому Telegram-каналі, передають Патріоти України.

"Є і ще одне завдання, яке вже вирішене. З Росією стали рахуватися по-справжньому. Як з Радянським Союзом. А в чомусь і серйозніше, судячи з набору санкцій. Зовсім недавно було інакше. Пам'ятаю присутність нашої країни в G8, коли нас просто не кликали на зустріч "сімки", де обговорювалися економічні і часом оборонні питання західних країн", — написав Медведєв.

Далі колишній президент Росії порівняв геополітику з дитячими бійками. За його словами, потрібно "врізати першим", щоб шанси "відстояти своє" багаторазово зросли.

"Якщо з тобою не рахуються — справа погана. Як в дитинстві, коли в твій двір прийшли битися з сусіднього. Якщо ти злякався і втік додому, ти ніхто, і більше тебе нікуди не покличуть. А якщо ти врізав першим, то шанси відстояти своє стають істотно вище", — продовжив Медведєв.

І хоча колишній президент каже, що з Росією почали "по-справжньому рахуватися", на міжнародних зустрічах її бойкотують. На саміті G20 на Балі міністри закордонних справ країн-учасниць відмовилися від спільного фото з главою МЗС РФ Сергієм Лавровим. За даними Reuters, представники частини держав також відмовилися від зустрічей з російським міністром в рамках заходу.

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...