З таким "багажем" збирається з візитом до Ужгороду: Фіцо заявив, що Україна має віддати РФ території

Прем’єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо

Прем’єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо заявив, що єдиний спосіб припинити війну Росії проти України - це віддати росіянам частину українських територій. Про це у неділю, 21 січня, пише POLITIKO.

"Повинен бути якийсь компроміс. Вони очікують, що росіяни покинуть Крим, Донбас і Луганськ? Це нереально", - заявив Фіцо.

Як повідомлялось напередодні, Фіцо також підтвердив свою позицію проти заявки України на вступ до НАТО. Він додав, що скаже це українському очільнику Уряду Денису Шмигалю під час особистої зустрічі.

"Я йому скажу, що я проти членства України в НАТО і накладу на це вето", - сказав Фіцо.

Прем'єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо перед зустріччю з українським колегою Денисом Шмигалем, яка запланована в Ужгороді на 24 січня, заявив, що Україна перебуває під абсолютним впливом США.

Україна зробила Крим непридатним для російських військ: Годжес оцінив удари по півострову

понеділок, 20 травень 2024, 13:30

Сили Оборони України своїми ударами по військових об’єктах росіян в окупованому Криму роблять цю територію "непридатною" для ворога.Про це заявив колишній командувач військ США в Європі, генерал-лейтенант у відставці і військовий експерт Бен Годжес на ...

"Уже не біля кордону": Росіяни хочуть перетворити два великих українських міста на "сіру зону", - майор Нацгвардії

понеділок, 20 травень 2024, 13:22

Країна-терористка Росія хоче перетворити Суми та Харків на «сіру зону», тобто іншими словами на "санітарну зону". Таку думку висловив ветеран російсько-української війни, майор Нацгвардії у відставці Олексій Гетьман в ефірі «Еспресо». Як припускає Геть...