З тепловими пастками і не лише: У ГУР розповіли, як Росія удосконалила ракети Х-101

Попри безліч західних санкцій країна-терорист Росія не тільки продовжує виготовляти ракети, а й удосконалює їх. Тепер ворог намагається модернізувати своє озброєння, щоб максимально збільшити шанс ураження цілей, передають Патріоти України.

Для цього росіяни ставлять на свої ракети теплові пастки та інше обладнання. Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький.

За його словами, російські окупанти досить швидко навчаються. Представник ГУР навів у приклад крилаті ракети повітряного базування Х-101, які загарбники суттєво покращили.

Скібіцький наголосив, що тепер російська ракета Х-101 обладнана активною системою радіоелектронної боротьби. Також путінські терористи встановлюють на це озброєння теплові пастки.

"Ворог вчиться, вчиться досить швидко. Я вам просто наведу приклад: крилаті ракети Х-101 – зовсім інші, ніж ті, що застосовувалися в 2022 році. Це ракета вже з активною системою радіоелектронної боротьби, з активним захистом, тепловими пастками тощо", – сказав представник ГУР у рамках дискусійної програми у Давосі.

Він додав, що Україна у свою чергу має розвивати не лише протиповітряну оборону, а й дбати про військово-промисловий комплекс. При цьому Скібіцький зазначив, що Україна має вживати, зокрема, контрнаступальних заходів для того, щоб не допустити втрат територій.

Настав час "передати факел": 168 впливових демократів спрямували звернення до Байдена з закликом знятися з виборів - WP

субота, 6 липень 2024, 6:00

Група донорів передвиборчої кампанії Джо Байдена, громадських лідерів і відомих підприємців направили йому листа, в якому закликали знятися з виборів і поступитися місцем іншому представнику Демократичної партії. Про це у п'ятницю, 5 липня, пише The Wa...

В Кремлі відкорковують "Шампанське": Ле Пен після формування свого уряду обіцяє скасувати французький дозвіл Україні бити по РФ

п’ятниця, 5 липень 2024, 23:57

Лідер французьких ультраправих Марін Ле Пен, відома своїми проросійськими висловлюваннями, запевнила, що прем’єр-міністр від її партії нібито не дозволить Україні застосовувати французьку далекобійну зброю для ударів по території Росії, передають Патр...