З Трампом та Путіним проти негрів, євреїв та демократів: Ультраправі США довідались незручне про свого "великого рогатого воїна", символа штурму Капітолію у Вашингтоні

Джейк Анджелі виявився невдахою в особистому та професійному житті.

33-річний Джейкоб Анджелі Ченслі став «обличчям» штурму Капітолію у Вашингтоні - фото "шамана", що проникнув в будівлю, в рогатій шапці і хутряній накидці на голе тіло облетіли весь світ. ЗМІ з'ясували кілька подробиць його життя, які Патріоти України теж пропонують вам дізнатися.

Ченслі безуспішно намагався побудувати кар'єру актора. Зараз він живе зі своєю мамою, вірить в різноманітні теорії змови і водить пошарпаний Hyundai, обклеєний символікою QAnon і конспірологічними гаслами. Зазначається, що "шамана" неодноразово помічали на мітингах в підтримку Трампа.

У січні 2019 року Анджелі вигнали зі знімної квартири у Феніксі, штат Арізона, оскільки він прострочив виплату оренди. Відтоді він живе зі своєю матір'ю Мартою.

За словами сусідів, у чоловіка немає постійної роботи. Його часто бачать на вулицях, блукаючим у своєму шаманському костюмі. Матір Анджелі відмовилася давати коментарі журналістам.

Stripes.com повідомляє, що Ченслі служив у флоті США з 2005 по 2007 рік. Був призначений на авіаносець USS Kitty Hawk в 2006, має кілька медалей.

У Анджелі є анкети на профільних сайтах для акторів. Там він характеризує себе як талановитого артиста, актора озвучення і співака.

У профілі на сайті місцевої кіностудії Backstage вказано тільки один його проект - волонтерство в Театральному таборі для дітей з неблагополучних сімей, організованому місцевою благодійною організацією Free Arts of Arizona в 2018 році.

Анджелі висунули звинувачення за проникнення в Капітолій. Зокрема - порушення громадського порядку та проникнення із застосуванням насильства. За даними судових документів, 7 січня чоловік добровільно подзвонив у ФБР, щоб обговорити інцидент з правоохоронцями. Проте 9 січня його заарештували.

На судових слуханнях матір Анджелі заявила, що він може їсти тільки органічну їжу, «інакше він сильно захворіє». Проте суд поки не призначив йому особливу дієту.

Сам чоловік називає себе "цифровим воїном QAnon, шаманом і священиком". Він активно поширює в мережі конспірологічну теорію QAnon, яка передбачає, що Трамп нібито має намір викрити світову змову сатаністів-педофілів, до якої причетні знаменитості та члени Демократичної партії США.

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...