"З жахливою бородою і нігтями, як у Дракули": Сини Кернеса розповіли, як він виглядає та почувається

Сини Геннадія Кернеса Родіон і Данило заявили, що батько почувається краще.

Мер Харкова Геннадій Кернес йде на поправку, проте зовнішній його вигляд нагадує Ейнштейна і Дракулу. В інтерв'ю сини міського голови розповіли, що їхній батько заріс зовсім. При цьому вони зазначають, що він стежить за всіма подіями і його лексикон залишається бадьорим, повідомляють Патріоти України.

"Він зараз схожий на Ейнштейна: зарослий, з жахливою бородою", – сказав Данило, відповідаючи на питання про те, чому Кернес не запише відео, щоб розвіяти безліч чуток про його стан здоров'я.

Син мера додав, що батько ставиться педантично до своєї зовнішності. "Коли він був в Ізраїлі, він просив, щоб дітей в палату не пускали, поки він не буде "як огірочок"", – зазначив Данило.

Інший син Кернеса – Родіон – зазначив, що у батька нігті на руках, як у Дракули. "Я до нього заходжу, тисну руку і бачу, що у нього конкретно відросли нігті на руках, як у Дракули. Я кажу: "Тату, ти бачив свої нігті?" Він почав їх довго розглядати, потім повернувся до мене і з посмішкою сказав "ах*еть". Довелося мамі освоювати манікюрний набір. Клієнт залишився задоволений", – сказав він.

Також Данило розповів, що батькові складно говорити про останні події в Україні та Харкові. "Йому все розповідають, він в курсі всього, що відбувається. Брехати не буду. Щурів і непорядних людей дуже багато. Але ми їх всіх записуємо у "зошит". Коли батя остаточно оговтається, я сяду перед ним, розкрию зошит і пройдемося по всьому списку", – підкреслив син мера.

Джерело: Страна

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...

F-16 скоро будуть в небі України? США вже відправили Києву бомби для винищувачів, - експерт

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:28

У рамках нового пакету військової допомоги США в Україну вже прямують високоточні бомби для сучасних західних винищувачів F-16, заявив полковник запасу Збройних сил України, військовий експерт Петро Черник в ефірі телемарафону Єдиних новин, коментуючи ...