За "10-15 хвилин" знищити народ: На росТБ пригрозили Польщі ядерним ударом

На шоу рупора Кремля Володимира Соловйова пролунали ядерні погрози на адресу Польщі. "Доктор військових наук" Костянтин Сівков видав, що РФ може залпом одного дивізіону "Іскандера" за "10-15 хвилин" знищити "польський народ разом та їхньою мовою".

З такою неадекватною заявою Сівков виступив в ефірі шоу. Він висловив невдоволення військовою допомогою Заходу Україні, зокрема, з боку Польщі, пише OBOZ.UA.

"Експерт" закликав європейців "розуміти", що РФ має ядерну зброю, яка, за словами Сівкова, може "стерти з землі" польський народ.

"Беремо, наприклад Польщу, як найбільш таку найближчу до нас і до найбільш реального кандидата виявитися невеликим таким невеликим необмеженим театриком ядерної війни. Там знайдеться 20 великих міст? Навряд. Навіть якщо порахувати, що на кожне місто потрібно виділити по дві боєголовки, це всього 30-40 боєголовок", – сказав він.

Сівков додав, що для знищення Польщі РФ нібито знадобляться лічені хвилини."Що таке 30 боєголовок? Це всього один залп одного дивізіону "Іскандера", 16 пускових на кожній по дві. 10-15 хвилин – і Польща як держава, а поляки як народ зникають із землі разом зі своєю мовою. Ось це ось європейці мусять дуже-дуже добре розуміти. Тому я ось закликаю зараз ще раз європейським народом добре замислитися над тим, що вони витворюють", – видав "аналітик".

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...