"За 30 днів разів 40 ледь не здох": Окупант поскаржився на успіхи ЗСУ на фронті. Аудіоперехоплення

Армія Російської Федерації зазнає величезних втрат у війні з Україною. ЗСУ регулярно та влучно атакують ворога. Про це розповів один із військовослужбовців РФ по телефону. Розмову було перехоплено Головним управлінням розвідки МО України, передають Патріоти України.

"Нас раз*бали. Залишилося 30 людей", – у паніці заявляє окупант своєму співрозмовнику.Він також розповів про своє поранення, яке отримав у результаті воєнних дій. На його думку, реальна ситуація та "картинка" на російському телебаченні не збігаються.

"Я вже і затрьохсотився, бл*дь, пташка, коптер, гранату скинув п*дарас в ноги прям точно", – розповів він про атаку дронів на росіян.Також він зазначив, що ЗСУ регулярно обстрілюють їхні місця перебування.

Німеччина вводить жорсткі правила для біженців з України: Що варто знати

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 23:40

З 1 січня 2025 року біженцям у ФРН знижуватимуть розмір допомоги (Bürgergeld) на 30% протягом трьох місяців, якщо вони відхилять розумну пропозицію щодо працевлаштування. Про це повідомляє ntv із посиланням на джерела в уряді країни, пише Deutsche Well...

Скандал не стихає: У Польщі знову пригрозили блокувати Україні вступ до ЄС через питання Волинської трагедії

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 23:25

Голова Польської селянської партії, міністр оборони країни Владислав Косіняк-Камиш заявив, що блокуватиме вступ України до Євросоюзу, допоки не вирішиться питання ексгумації і пам’яті жертв Волинської трагедії. Про це повідомляє Wirtualna Polska, перед...