За 9 ліквідували 40: Бутусов розповів про співвідношення втрат ЗСУ та окупантів на Донбасі

Журналіст зазначив, що ефективність українських військових в травні значно зросла.

Окупанти втратили в боях на Донбасі набагато більше людей, ніж ЗСУ. Про це пише журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України.

«Загальні втрати 14 осіб, з них 9 - бойові, 5 - не бойові», - пише журналіст додавши, що наші війська втратили і 8 полонених.
Згідно з попередніми даними, підтвердженими профілями в Мережі і фото, найманці втратили 49 чоловік. Дані не остаточні, можна припустити, що ліквідовано 54 найманця», - додає він.
«Таким чином, співвідношення бойових втрат ЗСУ і ЗС РФ на Донбасі - 9: 40. Тобто за загибель кожного українського воїна було знищено щонайменше чотири російських найманця», - написав він.

Скільки ще Путін продовжуватиме війну і від чого це залежить: Політолог дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 10:22

Повна залежність України від допомоги Заходу дає можливості Путіну продовжувати війну. Про це розповів політолог, експерт “Бюро аналізу і політики” Віктор Бобиренко в ефірі телеканалу “Еспресо”, передають Патріоти України. “Ми маємо розуміти, наскільк...

Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: Експерт дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 9:55

Збиття російського бомбардувальника Ту-22М3 свідчить про розширення можливостей українських Сил оборони, які можуть діставати все далі й загрожувати ворожій стратегічній авіації, передають Патріоти України. Детальніше про те, що означає збиття літака ...