"За "Байрактари" для України": Росіяни зраділи обвалам будинків у Туреччині, внаслідок яких загинули люди

Жителі Росії бурхливо відреагували на моторошний землетрус у Туреччині 6 лютого. Вони здебільшого пораділи загибелі сотень людей і навіть приплели до природної катастрофи війну РФ проти України, передають Патріоти України.

Так, росіяни заявляли, що це "розплата" туркам за надані ЗСУ безпілотники "Байрактар". Злісні коментарі поширилися під новинами про трагедію від росЗМІ.

"На сході Туреччини трапився потужний землетрус – зафіксовано щонайменше 22 підземні поштовхи. Деякі люди досі залишаються під завалами. Місцева влада закликає не заходити до будинків, не користуватися транспортом, не дзвонити без необхідності до екстрених служб і довіряти лише офіційним джерелам", – повідомили у російських пабліках.

Кілька росіян зазначили, що це моторошна катастрофа, але більшість заявили, мовляв, це туркам "Za Байрактари". Причому деякі навіть вказали: "Бідні люди. Шкода, що не у Вашингтоні!".

Бурхливою була реакція росіян і на повідомлення про те, що турецька влада просить допомоги у міжнародної спільноти, адже розбирати такі завали силами лише рятувальників складно.

Тут жителі країни-агресора заістерили, мовляв, "Росія не допоможе" і нехай у цій ситуації Туреччину "рятують Україна, Захід і НАТО".

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...