"За бездоганну службу": Після звірячого побиття і тортур мітингувальників Лукашенко нагородив понад три сотні силовиків

Документ був підписаний 13 серпня цього року, в дні найжорстокіших сутичок протестуючих і ОМОНу.​

Президент Білорусі Олександр Лукашенко, який 17 серпня вперше допустив можливість проведення повторних виборів, підписав указ про нагородження медалями «За бездоганну службу» трьох ступенів велику групу представників співробітників Міністерства внутрішніх справ. Відповідний указ з'явився на Національному правовому інтернет-порталі, повідомляють Патріоти України.

Документ налічує 25 сторінок, а список включає імена 323 силовиків. Серед них - інспектори дорожньо-патрульної служби, міліцейські психологи і водії (в т.ч. водії «автозаків»), представники внутрішніх військ, департаменту охорони, ОМОНу та інших підрозділів.

Білоруські інтернет-ЗМІ звертають увагу на той факт, що документ був підписаний 13 серпня цього року, в дні найжорстокіших сутичок протестуючих і ОМОНу.

Внесений у базу РФ як "терорист-смертник": Помічник Джемілєва розповів про своє затримання в аеропорту Кишинева

неділя, 5 травень 2024, 21:58

Кримський татарин Ерол Велієв, якого 4 травня затримували в аеропорту Кишинева під час його повернення до України. Про це розповів QIRIM.Media подробиці інциденту в Молдові, передають Патріоти України. За словами Велієва, після прибуття в аеропорт він ...

"Процес іде": Генерал-лейтенант розповів, як ATACMS вплинули на бойові дії

неділя, 5 травень 2024, 21:28

Генерал-лейтенант у відставці та ексзаступник начальника Генерального штабу ЗСУ Ігор Романенко пояснив, як ракети ATACMS вплинули на бойові дії на фронті. Про це він розповів в ефірі телемарафона, передають Патріоти України. Він зазначив, що росіяни ...