За час евакуації загинуло троє "азовців": Усіх жінок, дітей та літніх людей з "Азовсталі" евакуювали (відео)

Всіх жінок, дітей та людей похилого віку евакуйовано з території металургійного комбінату "Азовсталь" у блокадному Маріуполі. Цю частину маріупольської гуманітарної операції завершено. Про це у Telegram повідомила віцепрем’єр-міністр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук, передають Патріоти України.

Водночас на "залаштунки" евакуаційної операції у своєму Telegram звернув увагу військовий кореспондент Андрій Цаплієнко. Він наголосив, що після порятунку людей політики та світові лідери дякують один одному, забуваючи про те, якою ціною вдається його реалізувати. А ціна – здоров'я та часто життя бійців "Азова".

"За час евакуації загинуло троє "азовців". Один у підбитій машині. Ще двоє від ударів російських БПЛА. Шестеро поранених. Будуть страшенно мучитись, бо ліків у бункері вже немає. Українські військові організовували та прикривали евакуацію на місці", – повідомив Цаплієнко.

Він висловив вдячність військовим, які полягли, щоб інші могли жити. "Дякую вам, хлопці. Ми перед вами в боргу, який неможливо сплатити", – наголосив журналіст.

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...