За день у РФ померли двоє депутатів Держдуми від "Єдиної Росії"

У неділю, 23 квітня, услід за одним із найбагатших депутатів російської Держдуми від путінської партії “Единая Россия” Миколою Борцовим, помер його колега по фракції - 56-річний Джашарбек Узденов, який був членом комітету з екології, природних ресурсів та охорони навколишнього середовища. Про це повідомляють російські пропагандисти з посиланням на фракцію партії у парламенті, передають Патріоти України.

У повідомленні не розголошують обставини смерті, проте уточнюють, що Узденов помер "після тяжкої та тривалої хвороби". "Тяжкий день. Смерть вирвала з наших рядів ще одного товариша. Після важкої і тривалої хвороби помер Джашарбек Борисович Узденов - депутат Державної думи ("Єдина Росія")", - написав лідер фракції у Держдумі Володимир Васильєв.

Відомо, що Джашарбек Узденов у 2009–2013 роках був депутатом народних зборів Карачаєво-Черкесії. Від 2020 до 2021 рік був міністром природних ресурсів та екології цієї республіки, яка входить до Північно-Кавказького федерального округу РФ. Депутатом Держдуми він став 19 вересня 2021 року.

"Просто щоб подивитися, що в ній, в біса, написано": Байден зізнався, що "майже хотів" купити "Біблію Трампа"

середа, 24 квітень 2024, 12:53

У вівторок, 23 квітня, президент США Джо Байден висміяв колишнього президента Дональда Трампа за торгівлю «єдиної схваленої» Біблії. З такою промовою він виступив під час візиту до штату Флорида. Про це повідомляє The Hill, передають Патріоти України. ...

Окупанти вдарили ракетами по житловому комплексу у центрі Харкова

середа, 24 квітень 2024, 11:44

Близько 00:30 24 квітня російська армія завдала ракетних ударів по Шевченківському району Харкова. Було зафіксовано влучання двох ракет на територію житлового комплексу, повідомляють Патріоти України. "Пошкоджено три багатоповерхівки, щонайменше 33 при...