За допомогою HIMARS: ЗСУ "денацифікували" кілька десятків "кадирівців" (список)

Збройні сили України зменшили кількість армії країни-агресора Росії. Наші захисники "денацифікували" понад 70 чеченців із полку, який чинив страшні звірства проти українців у Маріуполі та на окупованому Запоріжжі. Відповідна інформація з'явилася в Telegram-каналі "Досье шпиона", передають Патріоти України.

Загиблі військові злочинці під час війни в Україні служили в 291 гвардійському мотострілецькому полку, в/ч 65384, Борзой, Чеченська Республіка. "291 гв. мсп з перших днів бере активну участь у "спецоперації". Спершу був задіяний в облозі Маріуполя. Наразі підрозділ знаходиться на одному з передових рубежів на Запорізькому напрямі", – сказано у повідомленні.

Зазначається, що днями штаб полку обстріляли з використанням РСЗВ M142 HIMARS. Під час останнього обстрілу 11 військовослужбовців загинуло, а ще 2 отримали поранення. Крім того, відомо, що серед поранених і командир полку полковник Євген Малигін. Обстріл стався під час проведення робочої наради.

За даними Головного управління розвідки Міністерства оборони України, всього цього полку було 226 військових.

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...

F-16 скоро будуть в небі України? США вже відправили Києву бомби для винищувачів, - експерт

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:28

У рамках нового пакету військової допомоги США в Україну вже прямують високоточні бомби для сучасних західних винищувачів F-16, заявив полковник запасу Збройних сил України, військовий експерт Петро Черник в ефірі телемарафону Єдиних новин, коментуючи ...