"За два-три місяці найскладнішою проблемою Росії стане вибір нової назви для країни", - Невзоров

"Імовірно, за два-три місяці найскладнішою проблемою Росії стане вибір нової назви для країни. Це буде непросто. Але нинішня стане настільки страшним тавром, що потребуватиме, ймовірно, заміни", - пише у своєму блозі Олександр Невзоров, передають Патріоти України, і продовжує:

"Жодного диктатора світу не охороняли ще так потужно, як Путіна. Попри це, досить два-три роки пожити в Росії, щоб зрозуміти, що можливо все. І нічого не можна повністю відкидати. Найшаленіші ідеї матеріалізуються, а найнезбагненніше – відбувається. Що буде далі? А далі з’ясують, що відбувається в Україні. Що це і кому все це взагалі потрібно.

Чи буде Шойгу і далі маніакально удобрювати українську землю хлопчиками й захаращувати горілою технікою, чи вся машина бійні заглухне, здується, випустить через щілини і дірки всю патріотичну пару, все стихне, минуть десятки хвилин, почнуть відкидатися люки ще цілих танків і звідти полізуть голови й високо підняті руки непроханих гостей? Імовірно, це війна всього однієї-єдиної людини, що якимось чортом переселилася з її голови в реальність".

Оце так! Росія для війни з Україною закуповує снайперські гвинтівки австрійського виробництва

неділя, 19 травень 2024, 8:30

Країна-агресор Росія у війні проти України використовує снайперські гвинтівки та пістолети, зроблені австрійською компанією Steyr Mannlicher. У РФ цю зброю завозять в обхід санкцій Європейського Союзу і незважаючи на те, що Австрія на офіційному рівні ...

"Одна хвилина на їжу, 3 ложки на 10 осіб": Український прикордонник розповів, які знущання пережив у російському полоні (відео)

неділя, 19 травень 2024, 7:50

32-річний прикордонник Віталій Супрун повернувся додому з полону росіян, в який він потрапив під час героїчної оборони Маріуполя. Його історію розповідає Мукачівська міськрада. Військовому довелося пережити 21 місяць нелюдських умов, які важко навіть з...