За два тижні до виборів у Бундестаг найліпші друзі Путіна збільшують відрив від партії Меркель

Україні залишається сподіватись на коаліцію ХДС/ХСС та "Зелених"

Соціал-демократична партія Німеччини збільшує відрив від консервативного блоку Християнсько-демократичного та Християнсько-соціального союзів (ХДС/ХСС) за два тижні до виборів в Бундестаг. Про це свідчать дані опитування авторитетного видання Bild, зазначають Патріоти України.

У порівнянні з результатами минулого тижня рейтинг СДПН зріс на один процентний пункт - до 26%. Блок ХДС/ХСС підтримують 20% виборців, їх рейтинг в порівнянні з минулим тижнем не змінився.

Навіть у випадку перемоги з таким результатом СДПН необхідно буде домовлятися з іншими політичними силами про формування коаліції.

На третьому місці йде партія "Зелених", рейтинг якої знизився на один пункт до 15%. "Зелені" всього на 2 пункти випереджають Вільну демократичну партію, за яку готові проголосувати 13% виборців.

Рейтинг правопопулістської "Альтернативи для Німеччини" становить 11% (-1%), Лівої партії - 6% (-1%).

Парламентські вибори в Німеччині відбудуться 26 вересня.


У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...