За її життя борилися майже рік: Померла спікер рятувальників Дніпропетровщини, поранена унаслідок ракетного удару РФ

Спікер Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області Євгенія Дудка, яка постраждала унаслідок російського ракетного удару, померла, передають Патріоти України.

За життя Дудки 11 місяців боролися лікарі на Батьківщині, а також у Німеччині, про її смерть чоловік-рятувальник Ігор Гетало повідомив у вівторок, 7 березня, в Instagram. "11 місяців боротьби. Десятки операцій. Але, на жаль, Богу ти потрібна на небесах", - написав він. Чоловік також зізнався Дудці у коханні та вибачився за те, що не зміг її врятувати.

Головне управління ДСНС України у Дніпропетровській області вже відреагувало на смерть Дудки у Facebook."Немає тих слів у цьому світі, щоб висловити сум та жахливий біль від страшної втрати... Євгенія справжня професіоналка своєї справи, патріотка... Царство небесне та земля їй пухом", - йдеться у повідомленні.

Ракетний удар по Дніпру - що треба знати про поранення Євгенії Дудки

10 квітня минулого року Євгенія Дудка, її чоловік Ігор й інші співробітники ДСНС потрапили під повторний ракетний удар РФ по аеропорту в Дніпрі. Найтяжчі поранення отримала речниця ДСНС.

Спершу Дудку лікували у лікарні, розташованій у Дніпрі, а потім - у німецькій клініці "Шаріте". У лютому цього року вона повернулася на Батьківщину. Дудка була незадоволена тим, як її лікували західні спеціалісти.

Україна відводить з лінії фронту танки Abrams. Associated Press пояснила, що з ними не так

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:23

Українські війська відвели американські танки Abrams M1A1 від лінії фронту, оскільки з ними стало складно працювати. Про це пише Associated Press з посиланням на свої джерела. За словами журналістів, у всьому винні російські безпілотники, які повсюдно ...

"Як тільки Су-34 взятий на приціл, він буде приречений": Експерт озвучив формулу знищення російської авіації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

На думку військового експерта, полковника запасу ЗСУ Петра Черника, керовані авіабомби, якими росіяни закидують прифронтові регіони, швидко перестануть бути проблемою, як тільки Україна отримає винищувачі F-16. Про це пише "24 канал", передають Патріот...