"За кількістю ми не женемося, ми намагаємося брати якістю": Український військовий розповів, як ЗСУ "закидають бомби росіянам за комір"

У росіян справді більше дронів, але українські військові намагаються не кількістю перемагати, а якістю застосування, розповів заступник командира батальйону ударних БПАК "Ахіллес" 92 ОШБр Олесь Маляревич, передають Патріоти України.

"За кількістю ми не женемося, ми намагаємося брати якістю. Якщо росіяни, наприклад, можуть собі дозволити вільне полювання, коли повністю заряджений дрон летить на якусь ціль, а її немає, то він просто падає в полі, або закінчується батарейка. Ми цього не допускаємо. Кожен наш дрон іде на ціль", - сказав боєць.

Раніше стало відомо, що українські розробники змогли вдосконалити ударні дрони за допомогою спеціального чипа, який дає змогу відкладати удар.

"Користуємося, коли робимо дистанційне мінування, закидаємо бомби росіянам за комірець, протитанкові міни чи інші пристрої, які спрацьовують через деякий час автоматично, - розповів Маляревич. - Буває таке, що ворог ховається за деревом, або будинком, бігає, а дрон за ним літає, і врешті-решт дрон завжди перемагає, бо пілот знає, що робити, щоб знищити окупанта".

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...