За лічені хвилини до катастрофи: Данілов розповів про останнє смс від Монастирського

Секретар Ради національної безпеки й оборони Олексій Данілов розповів, що зранку перед авіатрощею в Броварах отримав повідомлення від Дениса Монастирського. Про це він розповів в ефірі телемарафону, передають Патріоти України.

За словами Данілова, смс від міністра надійшло о 08:07, а вже через кілька хвилини трапилася катастрофа. Втім, політик не повідомив, що саме було в повідомленні від керівника МВС.

Він також розповів, що того дня президент Володимир Зеленський мав зібрати Ставку Верховного головнокомандувача. "Зазвичай, ми це ніколи не афішуємо. Міністр внутрішніх справ мав вийти з Полтави на 10:00 на цю Ставку", - наголосив секретар РНБО.

За його словами, триває слідство у справі. На запитання, чи могла агресорка Росія бути причетною до падіння вертольота керівництвом МВС, відповів: "Обов’язково з’ясуємо всі обставини. Відповідь ми обов’язково отримаємо, що трапилося тим ранком над Броварами і чому".

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...