"За мною послали Грузинський легіон": Скандально відомий продюсер Бардаш пожалівся, як пішки тікав до РФ

Три тижні тому експродюсер Wellboy Юрій Бардаш вийшов у прямий ефір з ахінеєю про "один русскій народ" і радив Україні здатися. Як з'ясувалося, уже наступного дня його шукали в Грузії. Тож аби не поплатитися за свої заяви, він пішки тікав у Росію через гори, повідомляють Патріоти України.

Поплакатися скандальний Юрій Бардаш вирішив у своєму телеграм-каналі "Філософія Бардаша". Пост про ганебну втечу з Грузії він назвав "Життя після ефіру". Того самого, в якому він напарював проросійські наративи про "братні народи".

Як Бардаш пішки тікав від Грузинського легіону

Уже 2 липня, за день після прямого ефіру, йому зателефонував невідомий і попередив, що "в Грузії залишатися небезпечно, треба йти". Ані перший, ані другий дзвінок Бардаш не сприйняв всерйоз, бо буцімто чого йому боятися в "демократичній країні". Однак 3 липня продюсера набрали з України й сказали, що його шукають хлопці з Грузинського легіону.

"Мені сказали, що за мною послали Грузинський легіон, і що хлопці вже виїхали. Рюкзак було зібрано за п'ять хвилин", – пригадав Бардаш.

Він так злякався розплати за свою антиукраїнську позицію, що з самим рюкзаком два дні сидів у горах Батумі, а на третій – вбрід йшов з Грузії до самопроголошеної Республіки Абхазії, яку не визнає ані Україна, ані решта цивілізованого світу. Це окупована росією територія Грузії.

Ба більше, Бардаш розхвалив так званих абхазців за їхню "політичну свідомість". Очевидно, в Абхазії він натрапив на тих, хто поділяє його проросійські помисли. "Низький уклін абхазам, зустріли як брата, війна змусила їх бути чуйними до будь-яких політичних висловлювань та їх наслідків. Абхазія вразила своєю політичною свідомістю. Усі як один можуть підтримати дискусію на будь-яку соціально-політичну тему. Нам би теж не заважало освоїти таку навичку, набути обізнаності, так би мовити", – каже музикант, маючи на увазі, мабуть, українців.

Бардаш похизувався, що зі своїм "луганським паспортом" кордон Абхазії до росії пройшов за 5 хвилин. Звідти він чкурнув у Москву.

Як утікачу Бардашу живеться в Москві

У столиці країни-агресорки в продюсера "великі плани щодо музики та суспільного життя". Оскільки тепер він житиме у Москві, то не забув вистелитися ще й перед росіянами.

"Тут спокійно, безпечно та красиво. Дякую всім, хто написав мені слова підтримки. Я дізнався, що нас багато. Повірте, кожне ваше добре слово для мене як щит від нападів безумців", – написав Бардаш.

Спроба трампістів затягнути процес не пройшла: Сенат США провів процедурне голосування щодо пришвидшення голосування допомоги Україні

середа, 24 квітень 2024, 2:35

23 квітня Сенат США підтримав скорочення процедури розгляду законопроєкту про фінансування військової та економічної допомоги Україні. 80 сенаторів підтримали клопотання лідера демократичної більшості в Сенаті Чака Шумера "про завершення дебатів", яке ...

Адміністрація Байдена поспішає наздогнати втрачений час: Далекобійні ATACMS будуть у першому пакеті - ЗМІ

середа, 24 квітень 2024, 1:45

У наступному пакеті американської військової допомоги Україні вартістю близько мільярда доларів вперше можуть бути далекобійні ракети ATACMS. Про це у вівторок, 23 квітня, пише CNN із посиланням на джерела." . "Під час брифінгів у Конгресі протягом ос...