За "наругу" над маршалом Сталіна: У Москві рашисти напали на "фашистське" посольство Чехії

На чеське посольство у Москві напала група осіб, котрі кинули у будівлю димову шашку із голосили про фашистську Чехію, повідомляють Патріоти України з посиланням на заяви дипломатів.

"Вранці 5 квітня 2020 року представники організації "Інша Росія" організували акцію протесту перед будівлею посольства Чеської Республіки в Москві. на паркані посольства був вивішений банер із закликом "Стоп фашизм. Під час протесту учасники кинули димову шашку на територію посольства", - йдеться у повідомленні посольства.

Після нападу російські ліворадикали втекли від охорони посольства. Посольства Чехії в Москві заявило про готовність дискутувати на різні теми, "включно із темою "зупинки фашизму", але попросило можливих зацікавлених допоміжні засоби, такі як димові шашки, залишали вдома.

Посольство надіслало офіційну ноту російському Міністерству закордонних справ.

Чеське Міністерство закордонних справ у своїй заяві засудило напад на територію дипломатичної місії, яку приймаюча країна мала охороняти.

Нагадаємо, у Празі демонтували монумент маршалу Радянського Союзу Івану Конєву, який розташовувався перед будівлею міської адміністрації.Радянському символу підшукали більш відповідне місце. На місці імовірного розробника військової операції проти "Празької весни" 1968 року встановлять пам’ятник героям-визволителям Праги наприкінці Другої світової війни.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...