За останні тижні ситуація лише погіршується: Ворог просунувся поблизу Часового Яру й Селидового, - Жирохов

Росіяни продовжують просуватися на Донеччині, зокрема поблизу Часового Яру й Селидового. Військовий експерт Михайло Жирохов в ефірі Radio NV зауважив, що за останні тижні ситуація лише погіршується, передають Патріоти України.

«Росіяни продовжують свою тактику вичавлювання наших військових з населених пунктів завдяки тому, що вони мають перевагу в особовому складі. <...> На жаль, ця практика працює, вона досить ефективна», — розповів він.

«Але ми бачимо, що повертається бабине літо. І синоптики (я дивився [прогноз] на початок листопада) вже говорять про температуру повітря 20−22 градуси. Це для бойових дій дуже погано, тому що росіяни отримають додатковий час для того, щоб захопити якомога більше територій, поки погода зміниться. І, на жаль, по всій лінії фронту їх зупинити зараз немає сил та засобів. І такий постійний відхід, постійні втрати позицій, вони продовжуються. Не думаю, що найближчим часом ця ситуація корінним чином зміниться».

14 жовтня Інститут вивчення війни підтвердив, що окупаційна армія РФ

Процес затягнеться? Стало відомо, коли в Україні добудують завод з виробництва Bayraktar

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 22:25

Турецька компанія Baykar планує завершити будівництво заводу з виробництва безпілотників Bayraktar в Україні до серпня 2025 року. Про це повідомляє агентство Reuters, передають Патріоти України. За словами генерального директора Халука Байрактара, заво...

"Пропоную всім заспокоїтись": У Дніпрі відреагували на заклики до оборони регіону

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 22:07

Дніпропетровську область вже готують до оборони. Це роблять без зайвого розголошення, заявив очільник Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук у своєму Телеграм, передають Патріоти України. "На тлі останніх заяв про оборону Дніпропетровщини. Проп...