За підозрою у шахрайстві: У Росії затримали ексзаступника міністра оборони

У Росії за підозрою у шахрайстві затримали колишнього заступника міністра оборони РФ Павло Попова. Йому загрожує до 10 років колонії. Про затримання Попова повідомила російська служба "Інтерфакс", передають Патріоти України.

У Слідчому комітеті РФ зазначили, що Попов, який відповідав за розвиток парку "Патріот" збагачувався його коштом спільно з директором парку В'ячеславом Ахмедовим і заступником начальника Головного управління інноваційного розвитку міноборони Володимиром Шестеровим, пише РІА.Новини.

Слідство також встановило, що Попов організував виконання будівельних і ремонтних робіт, а також постачання різних матеріальних цінностей на свою заміську ділянку в Красногорському районі за рахунок парку.

Крім того, у Слідчому комітеті кажуть, що він примушував керівників комерційних організацій виконувати будівельно-монтажні роботи у себе в апартаментах, при цьому не плативши за них. Як пише видання, у власності Попова і членів його сім'ї перебувають об'єкти нерухомості у "престижних районах" Москви, Московської області та Краснодарського краю. Їхня загальна вартість - понад 500 млн рублів. Наразі правоохоронці перевіряють законність придбання. У виданні згодом додали, що Павлу Попову загрожує до 10 років колонії у справі про шахрайство.

Gripen рветься в майбутнє: Концерн Saab представив концепт винищувача шостого покоління для ВПС Швеції

четвер, 29 серпень 2024, 17:00

Група Saab AB поширила концептуальний рендер одного з варіантів її пропозиції щодо перспективного пілотованого або безпілотного винищувача шостого покоління для шведських збройних сил, передають Патріоти України з посиланням на Army Recognition. Розро...

Основна мета росіян - створити південний фланг на Покровському напрямку: Коваленко пояснив задум ворога

четвер, 29 серпень 2024, 16:44

Військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко вважає, що росіяни намагатимуться створити на Покровському напрямку південний фланг. Таку думку він висловив у етері Еспресо, передають Патріоти України. "Ми знаходимось в с...