"За підрив територіальної цілісності України": У ЄС заговорили про нові санкції проти РФ

Польща виступила за запровадження додаткових санкцій Європейського Союзу проти Російської Федерації через ситуацію в Україні. Про це повідомив кореспондент "Радіо Свобода" Рікарду Джозвяк. У Twitter він зазначив, що дізнався це з власних джерел, передають Патріоти України.

"Польща наполягає на посиленні санкцій ЄС проти Росії за підрив територіальної цілісності України", – написав журналіст. За його інформацією, поки сім країн-членів Євросоюзу підтримують таку позицію. Однак, про які держави йдеться, Джозвяк не уточнив.

Нагадаємо, що міністр закордонних справ Польщі Збігнєв Рау 8 квітня здійснив надзвичайно терміновий візит до Києва, в світлі загрози миру на кордонах України. Згодом польські видання повідомили, що в уряді країни стурбовані стягуванням Росією військової техніки до українських кордонів, і розглядають можливості посилення санкцій проти РФ через такі агресивні дії.


"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...