За підтримки власного уряду: Французький автовиробник відновив роботу заводу в Москві

Французький автовиробник Renault відновив виробництво на своєму заводі у Москві - всупереч тенденції багатьох інших великих світових компаній, які розірвали зв'язки з Росією через війну з Україною. Про це йдеться в публікації агентства Reuters, яке посилається на коментар речника компанії, передають Патріоти України.

Компанія Renault призупинила виробництво на московському заводі минулого місяця, пославшись на проблеми із логістикою після вторгнення РФ в Україну. Рішення Renault відновити виробництво отримало підтримку французького уряду, який є його основним акціонером, пише The Guardian.

Renault володіє контрольним пакетом акцій російського автовиробника "АвтоВАЗ" з кінця 2016 року. Компанія має більші операції в країні, ніж більшість її європейських конкурентів, з 40 000 місцевих працівників. Це створює величезний виклик, оскільки уряди США, Британії та ЄС намагаються економічно ізолювати Росію.

Росія не зупиниться: Зеленський назвав ГЕС, які були цілями РФ під час масованої нічної атаки

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:58

Вночі 29 березня під час масованого удару по Україні цілями агресорки Росії були Канівська та Дністровська ГЕС. Про це президент Володимир Зеленський повідомив за підсумками Ставки, за скликання якої відповідав новий секретар РНБО Олександр Литвиненко,...

Панічно бояться ЗСУ: Росія перекинула у Крим танковий батальйон, готується до оборони, - "Атеш"

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:44

Російські військові перекидають військову техніку, зокрема танки, у тимчасово окупований Крим для майбутньої оборони півострова Про це повідомляє партизанський рух "Атеш", передають Патріоти України. "Так за нашою інформацією до Євпаторії, нещодавно, п...