За зливом "плівок Деркача" з розмовами Байдена і Порошенка може стояти ЦРУ: Джерело назвало несподівану мету скандалу

Так звані "плівки Деркача" про розмову між п'ятим президентом України Петром Порошенком і колишнім віцепрезидентом США Джо Байденом могли бути злиті співробітниками Центрального розвідувального управління (ЦРУ). Про це розповіли джерела в спецслужбах, передають Патріоти України.

За їх словами, президентів з'єднують офіцери зв'язку і їхні розмови записуються, проте подібних "зливів" в історії не було. Була тільки публікація Білим домом стенограми розмови президента США Дональда Трампа і глави Української держави Володимира Зеленського.

Як стверджують джерела, оприлюднення цих аудіозаписів українському політику може свідчити про те, що за цією грою стоять найвисокопоставленіші керівники ЦРУ. "Виходячи з того, що ЦРУ керують республіканці, а ФБР – демократи, можна зробити висновок, що "злив" так званих "плівок Деркача" робився для нового витка протистояння між республіканцем Трампом і демократом Байденом", – пояснило джерело.

Джерело: Обозреватель

"Це справді дуже серйозно": Папа Римський знову закликав Україну до переговорів з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 10:45

Папа Римський Франциск знову закликав Україну до переговорів з РФ. Нова заява понтифіка прозвучала на на тлі війн в Україні та Секторі Гази. На його думку, "досягнутий мир кращий, ніж безкінечна війна". Про це пише CBS News, передають Патріоти України...

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:28

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині, передають Патріоти України. "Було вражено цивільну інфраструктуру, пошкоджено логістичне сполучення зализиці. Крім того, удар пошкодив адміністративні будинки та пошкодив авто та цивільне майно",...