За поховання з табличкою - 10 тис.: Окупанти у Маріуполі намагаються нажитися на родичах вбитих українців (відео)

Російські окупанти продовжують знущатися над маріупольцями. У Маріуполі загарбники розкопують могили у дворах - і вимагають у людей "викуповувати" тіла своїх близьких, передають Патріоти України.

За поховання з табличкою на могилі окупанти вимагають 10 тисяч гривень, тіла родичів тих, у кого немає грошей, закопують у братських могилах. Про це розповіла мешканка Маріуполя, її розповідь опублікували у Центрі стратегічних комунікацій Збройних Сил України.

"Усі знають, що у Маріуполі загинуло дуже багато мирного населення з дітьми. Зараз розкопують усі могили у дворах і перезахоронюють людей. Росіяни, які приїхали поживитися на чужому горі, вимагають 10 тисяч гривень за поховання з табличкою: іменем, прізвищем та датою", - розповідає мешканка Маріуполя.

Тих, за кого не було кому або не було чи заплатити - загарбники звозять до братських могил, в яких знаходять останній прихисток сотні або й тисячі безвинно закатованих громадян України з Маріуполя.

"У кого немає таких грошей чи в кого немає родичів - тих ховають у братських могилах, по двісті людей мінімум. Найбільше поховання - 6 тисяч", - розповідає жінка.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...