За порєбріком панікують: Зеленський виступив на російському ТБ. Данілов пояснив, що відбувається - "хай звикають чути рідну українську мову"

У середу, 25 січня, відеозвернення Володимира Зеленського з’явилося в телеефірі Бєлгородській області Росії, а також у Краснодарському краї, окупованому Криму та Севастополі.

Виступ президента України транслювався замість звичайної програми російських телеканалів, таких як СТС та ТНТ. Звернення звучало українською, без перекладу на російську та без субтитрів. Сигнал періодично зникав та відновлювався.

Як з'ясувалося, поява голови української держави в ефірі російських телеканалів не була одноразовою акцією. Подібні епізоди повторюватимуться й надалі, запевнив секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов в ефірі національного телемарафону «Єдині новини».

«Не лише на Бєлгородщині – набагато більше покриття. Я хочу сказати, хай звикають чути рідну українську мову. Щодо тимчасово окупованих територій, це буде постійно. Щодо територій, де українська звучала свого часу, – це Бєлгородська, Курська області та багато інших територій. Нехай звикають, що вони чутимуть її постійно», – сказав Данілов.

Він додав, що «не лише їм на нашій території через своїх агентів впливу тут щось розповідати».

Є велика загроза: Просування російських військ на захід від Авдіївки прискорилося, - британська розвідка

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:15

Просування російських військ на захід від Авдіївки у Донецькій області за останній тиждень прискорилося. Про це повідомило Міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. Як зазначається у зведенні, сухопутні війська Росії створили ...

Росія анонсувала удари по двох лікарнях Києва: людей терміново евакуюють

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:04

Місто терміново розпочинає евакуацію двох лікарень, одна з яких дитяча, розташованих на вулиці Богатирській. Про це повідомляє КМВА . "Оскільки в інтернет-медіа масово поширюється відео, де фактично анонсований удар ворога по цих медичних закладах. ...