За правильну відповідь посадять у Мордорі, за неправильну - не пустять в Україну: Сергій Звєрєв емоційно відреагував на запитання про Крим

​Після нетривалого спілкування з журналістом, який поставив питання про приналежність півострова, Звєрєв спішно попрямував в сторону виходу з приміщення.

Російський стиліст і шоумен Сергій Звєрєв уникнув відповіді журналістів про приналежність Криму. Відповідне відео в суботу, 13 лютого, опублікував Telegram-канал Ateo Breaking, передають Патріоти України.

Як з'ясувалося, ситуація сталася днем раніше на зустрічі Звєрєва та інших культурних діячів з письменником Захаром Прилєпіним і лідерами об'єднаної ліво-патріотичної партії. Після закінчення основної частини заходу, де обговорювалися, зокрема, питання екології на озері Байкал, був невеликий вихід Звєрєва до преси. Під час спілкування один з журналістів поставив стилісту питання: "А Крим - наш?". Шоумен у відповідь на це запитав: "Нормально? Чому ви ось так робите?".
Після цього представник ЗМІ запитав у Звєрєва, чи планує він відвідувати анексований півострів. На це питання стиліст відповідати вже не став - разом зі своїм оточенням він спішно попрямував в сторону виходу з приміщення.
Як пише Lenta.ru, Сергій Звєрєв вирішив зайнятися політикою і балотуватися в депутати Держдуми від Бурятії. У нижній палаті російського парламенту він має намір просувати ініціативи, спрямовані на рішення туристичних і соціальних проблем Бурятії.

Щось готується? ПВК "Вагнер" скуповує в Узбекистані вантажні Іл-76 та переганяє до Африки

неділя, 28 квітень 2024, 12:28

Протягом останніх місяців ПВК "Вагнер" скуповує радянські важкі військово-транспортні літаки Іл-76, які десятки років перебували на зберіганні в Ташкенті, та переганяє їх до Центральноафриканської Республіки. Про це повідомляє Sota, передають Патріоти ...

Почалася істерика: Росія погрожує ексглаві МЗС Литви за пост про Керченський міст

неділя, 28 квітень 2024, 12:25

Перший заступник постійного представника Росії в ООН Дмитро Полянський у неділю, 28 квітня, відреагував на пост колишнього міністра закордонних справ Литви, нині посла країни в Швеції Лінаса Лінкявічюса щодо Керченського (Кримського) мосту, заявивши, щ...