"Za русь": У Харкові спіймали зрадника із місцевих, який допомагав окупантам (фото)

За даними прокуратури, харків'янин допомагав супротивникові проводити підривну діяльність проти України. 47-річному чоловікові висунули підозру в держзраді. Про це повідомили у Харківській обласній прокуратурі, передають Патріоти України.

"Досудовим розслідуванням встановлено, що чоловік, ознайомлений зі змістом Telegram-каналу "Російський шепіт", надавав допомогу представникам РФ у провадженні підривної діяльності проти України. Підозрюваний поширював у зазначеному Telegram-каналі відео з особисто виконаним плакатом "Za русь Харків 05.03.22" із символом Z, - розповіли в прокуратурі.
У порядку ст. 615 Кримінального кодексу України підозрюваному за ч. 1 ст. 111 Кримінального Кодексу України (за фактом держзради) обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Раніше відео з чоловіком розповсюдили в соцмережах, він говорив, що спостерігав за пересуванням проспектом Гагаріна. "Зі мною зв'язався координатор, назвався, з якихось партизанів він там. Він мені дав завдання, щоб я спостерігав за пересуванням проспектом Гагаріна. Про всі пересування і взагалі про те, що відбувається", - пояснив держзрадник.

Також до соцмережі потрапило відео, яке зняв сам чоловік. На балконі стояв плакат "Za русь Харків 05.03.22" із символом Z, викладеним георгіївською стрічкою. Після цього держзрадника вдалося знайти.

Аншлаги Кобзона п'яту добу поспіль: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 18 травня

субота, 18 травень 2024, 7:55

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 18.05.24 орієнтовно склали:

Познайомився з ATACMS ближче нема куди: В Алушті поховали командира секретної військової бази окупантів на горі Ай-Петрі

субота, 18 травень 2024, 7:37

В Алушті поховали російського військового, підполковника Олександра Кулакова, який загинув під час ракетного удару 13 травня по російській базі на горі Ай-Петрі. Про це повідомила голова російської адміністрації Алушти Галина Огнєва, передає Крим.Реалі...