"За сприяння тероризму в Україні": Росія оголосила в розшук прессекретаря Meta

Міністерство внутрішніх справ Росії оголосило у федеральний розшук прессекретаря компанії Meta, до якої входять Facebook та Instagram, Енді Стоуна. Про це пише російське видання "Медіазона", передають Патріоти України.

Зазначається, що "Медіазона" виявила картку Енді Стоуна в базі відомства РФ, яка з'явилася там ще у лютому 2023 року. За даними видання, один із російських судів у середині листопада 2023 року також ухвалив рішення про заочний арешт Стоуна - за статтею про сприяння тероризму.

Саме за цією статтею 11 березня 2022 року слідчий комітет РФ порушив справу через рішення Meta не блокувати користувачів Facebook та Instagram, які начебто закликають до "смерті російських загарбників". Того ж дня дію нових правил обмежили лише територією України.

Також російське відомство згадувало у пресрелізі про кримінальну справу ім'я Стоуна, який оголосив зі своєї сторінки у твіттері про нововведення Meta.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...