"За цією логікою і Зеленського треба притягнути за державну зраду": Український дипломат про "плівки Деркача"

Костянтин Єлісєєв назвав рисами української дипломатії при Зеленському "авантюризм, дилетантство, хаотичність і орієнтування не на національні інтереси, а на лояльність до президента".
Костянтин Єлісєєв. Фото: Укрінформ.

Український дипломат, колишній заступник голови Адміністрації президента Костянтин Єлісєєв вважає, що за логікою тих, хто вимагає притягнути Порошенка до відповідальності за державну зраду, притягнути до державної зради потрібно і президента Зеленського, бо "він теж зараз веде перемовини, телефонні розмови, остання відбулася з Держсекретарем Помпео на початку квітня", інформують Патріоти України.

"Можете на сайті побачити, де він чітко просить з боку США розглянути можливість надання Україні кредитних гарантій", - заявив Єлісєєв. У нещодавній статті у "Дзеркалі Тижня" Єлісєєв назвав рисами української дипломатії при Зеленському "авантюризм, дилетантство, хаотичність і орієнтування не на національні інтереси, а на лояльність до Зеленського".

Ексдипломат, називає справу "плівок Деркача" спецоперацією, справжня мета якої – посварити Київ і Вашингтон, втягнувши Україну в американські передвиборчі змагання на боці одного з кандидатів у президенти.

Схожу позіцію висловлює колишній посол України в США Валерій Чалий. "Позиція України має бути одна – це стратегічне партнерство із США, збереження двопартійної підтримки в Конгресі, робота з Білим домом, Пентагоном і невтягування в жодні провокації третіх сторін", - каже Чалий.

Росіяни прорвалися й контролюють частину Очеретиного, - речник ОСУВ "Хортиця"

субота, 27 квітень 2024, 20:46

Речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин увечері в суботу, 27 квітня 2024 року, підтвердив утрату контролю над "частиною" селища Очеретине Покровського району Донецької області. З такою заявою він виступив в етері телеканалу "Ми - Україна", передають Патріо...

Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначена Офісом президента людина, - депутатка Європарламенту фон Крамон

субота, 27 квітень 2024, 20:05

Депутатка Європарламенту Віола фон Крамон висловила стурбованість розподіленням повноважень в українському парламенті, заявивши, що насправді Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначений Офісом президента Штучний. Про це вона заявила в інтерв'ю "І...