"За цими подіями можна буде оцінювати реальне ставлення Трампа до Путіна", - Радзіховський


"Президент США Дональд Трамп увечері 31 липня подзвонив президенту РФ Володимиру Путіну і запропонував допомогу в боротьбі з пожежами в Сибіру", - пише у своєму блозі Леонід Радзіховський, повідомляють Патріоти України, і продовжує:

"Пожежі бувають щороку, бувають у всіх місцях, де є ліси. І в Каліфорнії, і в Сибіру. Я не фахівець з екології, але кажуть, що ці пожежі якісь особливо великі.

Якщо вони дійсно екстремальні, то це дійсно має загрозливий характер не тільки для жителів районів, які там живуть, але і для Америки. Адже Сибір від Америки не дуже далеко.

Тому, можливо, американці хочуть якось допомогти, хоча, я не думаю, що якась допомога від них можлива. Звичайно, тут може бути і політичний підтекст. У будь-якому випадку це дружній жест. Це абсолютно очевидно.

Але справа в тому, що слова "дружній жест" - це просто слова. Що конкретно вони означають? Ось зараз в американський Конгрес внесений закон про санкції щодо "Північного потоку-2". Звісно, до пожеж він не має жодного відношення. Буде адміністрація Трампа намагатися в міру сил зупинити цей законопроект чи, навпаки, буде його підштовхувати? Це вже не просто дзвінок, а реальна подія.

За цими подіями можна буде оцінювати реальне ставлення Трампа до Путіна. А піар-жести... Для Путіна вони цікаві, для громадської думки в Росії вони цікаві, для американських демократів вони цікаві, для вас в Україні вони теж, мабуть, цікаві. Але з точки зору економіки Росії, з точки зору політичної ситуації в Росії вони не мають абсолютно ніякого значення".

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...