За тисячу доларів: Силовикам Путіна в Україні продавали громадянство (відео)

У державній податковій інспекція в Дружківці, де Микола Іванов-Ситов оформляв собі українські документи-прикриття, запевняють, що дозвіл видати ідентифікаційний код їм дали з Києва.

Офіцер Федеральної служби безпеки Росії Микола Ситов, який також є помічником з економічних питань в адміністрації ватажка "ДНР", дивним чином оформив водійські права і ідентифікаційний код громадянина України, повідомляють Патріоти України.

Права йому видали в Херсоні, в автошколу він нібито ходив в Слов'янську, а ідентифікаційний код оформили в Дружківці. Документи були оформлені на громадянина України Іванова Миколу Олеговича. Також у нього був український паспорт, для створення якого він використовував один з бланків, які залишилися в окупованому Донецьку. Але ще з травня 2014 року в реєстрі МВС вони серед викрадених і втрачених.

В українській контррозвідці вважають, що українські чиновники могли за гроші "закрити очі" на те, що паспорт Іванова-Ситова є викраденим. У державній податковій інспекції в Дружківці, де Іванов-Ситов оформляв собі українські документи-прикриття, запевняють, що дозвіл видати ідентифікаційний код їм дали з Києва. За словами податківців, Ситов сам прийшов до них. Але контррозвідка СБУ, яка викрила Іванова-Ситова, вважає - там брешуть. Росіянин не з'являвся ні в Дружківці, ні в Слов'янську, ні в Херсоні. Скрізь документи за нього отримувала інша особа. Такі послуги на чорному ринку коштують 1000 доларів, кажуть в СБУ.

Крім того, у Миколи Ситова є рідний брат Семен, який теж є офіцером ФСБ і був радником убитого екс-ватажка "ДНР" Олександра Захарченко з питань поставок озброєння. У сюжеті йдеться, що в Донецьку брати працюють в тандемі. Їх українські контррозвідники викрили в той момент, коли росіяни готували теракт в управлінні СБУ в Маріуполі. Атаку вдалося запобігти і вийти не тільки на схему легалізації агентів, але і на їх "бізнес". Ситові займалися перегоном в Росію вкрадених на Донбасі автомобілів.

Джерело: ТСН.ua

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...

В Україні відкрили завод із виробництва високотехнологічних німецьких БПЛА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:45

В Україні відкрили завод німецької компанії Quantum-Systems GmbH з виробництва безпілотників. Про це напередодні повідомила пресслужба компанії. . Очікується, що на виробництві збиратимуть по 1000 дронів на рік, а також виготовлятимуть запчастини. . ...