"За тиждень HIMARS завдали 50 ударів без жодного промаху": Арестович розповів про паніку у лавах окупантів

HIMARS, які нам надали західні партнери, наробили багато проблем російським окупантам. Їхні склади з боєприпасами палають один за одним, через що ворог починає панікувати, зазначають Патріоти України.

Схоже на те, що лише кілька РСЗВ HIMARS, які надали нам партнери, мають величезний вплив на поле бою. Нашим воїнам вдається бити по найбільш важливих пунктах ворога так влучно, що в окупантів вже починається паніка, адже вони уявлення не мають, як впоратися з ситуацією.

Арестович про успіхи HIMARS

Як розповів радник керівника Офісу Президента, надані партнерами HIMARS радикально змінили правила гри на полі бою. Лише за добу ЗСУ завдали ударів по складах з боєкомплектами в так званих "ЛНР" та "ДНР", безпосередньо у Донецьку, а також у Новій Каховці, селі Прилісному на Херсонщині та інших місцях. Також нашим героям вдалося класно поцілити у ворога в Луганську, де він додумався розмістити свій особовий склад у нашій частині.

"Загалом за тиждень ЗСУ завдали понад 50 ударів, і всі вони результативні, жодного промаху. У їхніх розмовах (окупантів – ред.), які ми чуємо у перехопленнях, а також за інформацією розвідки, стан окупантів близький до паніки. Величезні втрати, і вони не знають, що з цим робити", – розповів Арестович.

Також він додав, що втрати росіян після роботи HIMARS зросли просто колосально, а нові сили для війни проти України їм набирати вкрай важко.

Надійної техніки на полі бує стане більше: Канадський виробник броньовиків Roshel відкриє завод в Україні

субота, 11 травень 2024, 5:00

Канадська компанія Roshel, яка виробляє броньовані автомобілі Senator зокрема для потреб ЗСУ, планує частково локалізувати своє виробництво в Україні. . Броньовики Senator початково були створені для операцій правоохоронних органів Північної Америки, ...

Найбільший секрет Лукашенки, або Он де буде "білоруська Херасіма": Американці дізналися, де збудували таємну базу, куди Путін міг вже експортувати "Іскандери" з ядерними боєголовками

субота, 11 травень 2024, 4:15

Те, що у випадку навіть підготовки запуску тактичної ядерної зброї Білорусь за лічені хвилини може перетворитись на скопище руїн, ні для кого не секрет. Однак Путін сподівається, що росії побояться мстити тим самим чином. Стало відомо, де Мінськ планує...