Отримав поранення, не сумісне з життям: За Україну на фронті загинув 20-річний француз

У боях з російськими загарбниками загинув боєць Інтернаціонального легіону оборони України, який приїхав з Франції, передають Патріоти України.

20-річний француз прибув в Україну ще у перші дні широкомасштабного вторгнення Росії, адже хотів приєднатися до лав української армії і допомогти захищатися від російської агресії. Про його загибель повідомило видання RTL.

За попередньою інформацією, він загинув у Харківській області під час бою з окупантами. Особистість француза не розголошується. Проте, як розповіли джерела у французькій службі безпеки, він був саме добровольцем. Під час боїв із російськими загарбниками він отримав поранення, не сумісне з життям.

У той же час видання Valeurs розповіло, що 20-річний Адріан Д. був поранений на початку червня на Харківщині, коли окупанти накрили українські сили артилерійським вогнем. Його поранення було важким, доброволець був у комі та проходив лікування у польовому шпиталі в прифронтовій області.

Речник Міжнародного легіону захисту України Дем'єн Магр розповів, що Адріан Д. пішов на фронт 1 березня – він став одним із перших іноземців, які приєдналися до української армії.

Росія не зупиниться: Зеленський назвав ГЕС, які були цілями РФ під час масованої нічної атаки

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:58

Вночі 29 березня під час масованого удару по Україні цілями агресорки Росії були Канівська та Дністровська ГЕС. Про це президент Володимир Зеленський повідомив за підсумками Ставки, за скликання якої відповідав новий секретар РНБО Олександр Литвиненко,...

Панічно бояться ЗСУ: Росія перекинула у Крим танковий батальйон, готується до оборони, - "Атеш"

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:44

Російські військові перекидають військову техніку, зокрема танки, у тимчасово окупований Крим для майбутньої оборони півострова Про це повідомляє партизанський рух "Атеш", передають Патріоти України. "Так за нашою інформацією до Євпаторії, нещодавно, п...