За Україну воює справжній вікінг: Доброволець із Данії допомагав звільнити Київщину (фото)

До Інтернаціонального легіону долучився данець (Сторм) Карл Бальдерсон. Хлопець називає себе справжнім вікінгом і вже взяв участь у важких боях за звільнення Київської області. Про це повідомляє Український ветеранський фонд, передають Патріоти України.

Данець має освіту, пов’язану з судноплавством. У вільні від боїв чи евакуації хвилини тренує фізичну форму й витривалість. "Сьогодні ми всі з України", - написав данець на тлі автомобіля з військовим спорядженням. За час перебування в Україні іноземець навіть устиг набити тату тризуба.

"Вікінг був серед тих бійців, які евакуювали людей та допомагали звільняти захоплені російською армією міста на Київщині. Якось російська ракета влучила в позицію, де перебував Сторм, але все минулося. Данець про такі небезпечні випадки віджартовується, що на сьогодні Вальгалла для нього відкладається", - йдеться у повідомленні фонду.

Бальдерсон зазначив, що усвідомив сенс свого перебування на війні в Україні, коли рятував від обстрілів росіян маленького хлопчика. Данець зізнався, що тоді ледь стримував сльози.

Сторм каже, що вирушив за тисячі кілометрів до країни, чиєї мови не знає: "Я воюю в Україні з любові до народу. У цій жахливій війні я не герой. Для мене кожен герой, хто воює добровільно".

Росіяни дуже добре готуються": Берлінська назвала чотири фактори, які ослабили Україну

понеділок, 6 травень 2024, 8:49

Провали в мобілізації, затримка з постачанням зброї від США, нарощування військово-промислового комплексу (ВПК) Росії на противагу недостатньому нарощенню виробництва зброї та снарядів в Україні зробили нашу країну ослабеною. Таку думку висловила керів...

Кохання не витримало відстані? Дженніфер Лопес незадоволена: Спливли чутки про проблеми у шлюбі співачки з Беном Аффлеком

понеділок, 6 травень 2024, 8:37

Схоже, у американської співачки і актриси Дженніфер Лопес, яка довго не могла продати свій пентхаус у Нью-Йорку, може з'явитись новий "головний біль". Справа в тому, що, як стверджують інсайдери, у її відносинах з чоловіком Беном Аффлеком виникли пробл...