"За відродження духовності": Філарет нагородив кримінального авторитета "Нарика" Орденом Святого Архистратига Михаїла (фото)

Почесний патріарх заявив, що Олександр Петровський завжди підтримував ПЦУ.

Філарет нагородив орденом Олександра Петровського? Фото: Фейсбук.

Олександра Петровського, відомого як кримінальний авторитет Нарик, нагороджено Орденом Святого Архистратига Михаїла I-го ступеня. Про це йдеться на сторінці Міжнародного благодійного фонду Олександра Петровського "Солідарність", передають Патріоти України.

Як зазначив у своїй промові Філарет, "це нагорода за відродження духовності в Україні та утвердження Помісної Православної Церкви. За період нашого 20-річного знайомства, Ви завжди підтримували Українську православну церкву і ми пишаємося тими церквами, які ви побудували в Дніпрі".

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...