За війну треба платити: У Росії запроваджують наймасштабніше в своїй історії підвищення податків

Російська Держдума схвалила в другому читанні наймасштабніше збільшення податків в історії цієї країни, передають Патріоти України із посиланням на The Moscow Times.

За повідомленням джерел, проєкт запроваджує п'ятиступеневу прогресивну шкалу податку на доходи фізичних осіб.

Згідно з планами Держдуми впродовж 6 наступних років у росіян і бізнесу заберуть 16,8 трлн руб – суму, яка на третину перевищує загальний розмір Фонду національного добробуту (12,75 трлн руб) і більш ніж утричі – його ліквідну, але не витрачену частину (5,2 трлн руб).

У межах поправок до Податкового кодексу з 2025 року в РФ буде запроваджено прогресивну шкалу ПДФО, яка торкнеться громадян, які заробляють понад 200 тисяч рублів на місяць", – йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що понад 11 трлн рублів за найближчі 6 років у казну додатково заплатить бізнес. З 2025 року в Росії підвищується ставка податку на прибуток – з 20% до 25%.

"Це план розгортання Третьої світової війни": Безсмертний пояснив, що криється за "мирними ініціативами" Орбана

вівторок, 16 липень 2024, 10:24

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан, який видає себе за миротворця і нібито прагне завершення війни в України, насправді може мати зовсім інші плани. Глава угорського уряду мріє про послаблення Європи й перегляд Тріанонського договору. Таку думку в і...

Не проукраїнська Ніккі Гейлі, як гадалося: Трамп обрав собі проросійського кандидата у віце-президенти. Що то за один

вівторок, 16 липень 2024, 9:32

8. "Трамп представив 39-річного сенатора від Огайо Джей Ді Венса як свого кандидата у віцепрезиденти. На тлі чимдалі голосніших розмов про "американську геронтократію" однозначно сильний крок. І ослаблення позицій Байдена. В котрого в команді явно брак...